tisdag, oktober 22

Telefon: 08-645 56 89 kvällstid mellan 19.30-21.00

HDC hårtransplantation Cypern

Läkare
Doktorn som utförde operationen var dr. Michalis Georgiou som vid den tiden var huvudläkare på HDC som utför både strip och FUE.  2012 öppnade han sin egna klinik med erfarna hårtekniker som han jobbade med tidigare. Han har många patienter från hela Europa framför allt Grekland, Cypern,Spanien och Italien.

Patientberättelse från en strip operation på 3139 grafts. Transplantationen kostade 8 318 euro (motsvarar med en Eurokurs på 9.74  = 81 017 kronor ).

Eftersom X vill vara anonym kallar vi honom framöver för Magnus.

Magnus gjorde en hårtransplantation på HDC i augusti 2011 och här kommer hans patientberättelse som vi fått skickad till hairtransplanttourist. Om ni vill läsa hur håret utvecklas framöver kommer vi publicera det på den här sajten:

Första rapporten:

******************************************************************”

 

Det här är Magnus patientberättelse:

Som jag nämnde tidigare på ett gammalt mail hade jag ägnat mig väldigt mycket under en lång period via internet åt att hitta den bästa möjliga doktorn för mig. Jag har varit medlem på många sajter och hade kontakt med många personer som genomgått hårtransplantationer runtomkring i hela världen.

Jag kom själv i kontakt med många erkända kliniker i utlandet. På min lista över kliniker som var bra och som jag var i kontakt med fanns bl.a Dr Rahal Hasson, Dr Shapiro, Dr Bisanga, Dr Devroye, Dr Feriduni, Dr Mwamba och HDC. Jag är perfektionist som du uppfattat och hade svårt att bestämma mig. Jag ville välja rätt, då ett måttlig resultat säkerligen skulle knäcka mig. Jag ville få en bra tätt hårlinje, minimal eller obefintligt sår på min nacke och undvika sk shockloss helt och hållet. Jag siktade i början på att göra detta med dr.Rahal som är välkänd doktor och erkänt duktig kring design av hårlinjer. Jag insåg dock, genom mina kontakter via nätet med en del av hans patienter att de inte var så nöjda med tättheten trots att hårlinje var 100% naturlig. Han rekommenderade mig max 60 grafts/cm2 för att skapa den nya hårlinje.

När jag frågade Michalis Georgiou kring detta skulle detta inte vara tillfredställande för mig som hade stora krav på den nya hårlinjen utan han tyckte jag skulle behöva cirka 70 grafts/cm2 för att uppnå mina förväntningar. Jag träffade därefter många greker och cyprioter via den grekiska sajten som var väldigt nöjda med sina operationer av dr.Michalis Georgiou .

Jag träffade även en hel del personligt. Jag var imponerad av deras fina och naturliga hårlinje och framförallt nästintill osynliga stripar från donor området. Efter att ha träffat dr Michalis gav han mig förtroende som jag behövde för att fatta mitt beslut och gå med på operationen.

Jag valde att göra en strip-operation av 2 olika oraker:

1. Kostnad
2. Jag var helt övertygad om att stripen inte skulle synas i nacken. När jag kom i kontakt med en del personer som genomgått operation hos dr. Michalis, då deras “skär” var mer eller mindre osynliga. Jag avser inte heller att raka mitt hår någon gång.

Enligt dr. Michalis har jag möjlighet att göra 2 till transplantationer med strip eller FUE om hårvavfallet fortgår och behovet uppstår. Ni kommer att följa mitt förlopp regelbundet och jag verkligen hoppas att operationen ska uppfylla mina förväntningar – och att jag valde rätt klinik för mig.