modell

Revivogen – metod att få tjockare och mer hår

Vad är Revivogen?

revivogenRevivogen är en hårbehandling som har en del vetenskapliga studier som stöder effekterna – vilket är rätt unikt. Revivogen är en lokal DHT-hämmare.

Man har önskat att skapa en lösning som innehåller så många kända DHT-hämmande, antiandrogen ingredienser som möjligt. Man använder linolensyra (GLA), alfa linolensyra (ALA), och linolsyra som visat sig vara potenta kända hämmare av typ 1 och 2 former av 5-alfa reduktas och mycket effektiv i att minska nivåerna av dihydrotestosteron (DHT) , när de appliceras lokalt. Studier tyder vidare på att dessa fettsyror kan vara användbara vid behandling av manliga sjukdomar relaterade till dihydrotestosteron inklusive håravfall, akne, och överdriven kvinnligt kroppshår (hirsuitism).

Eftersom ingen betydande mängd absorberas i blodomloppet finns inga kända biverkningar till skillnad från behandlingar som tas i tablettform som Propecia. Revivogen är för män och kvinnor som föredrar att inte ta kemikalier som Propecia för att stoppahåravfall på grund av risken för biverkningar.

About the Author

daniel larsson

Jag heter Daniel Larsson och har arbetat med hårtransplantationer i drygt 5 år bla som marknadschef på en av de största hårklinikerna i Sverige och som oberoende konsult. Min ambition är att hårtransplantationsguiden.se ska vara Sveriges ledande hårsajt om hårtransplantationer. Jag har besökt ISHRS hårtransplantationskonferens och fördjupat mig på frågor om håravfall som är angelägen information för väldigt många. På Linkedin är jag administratör kring en grupp med över 200 läkare som jobbar med FUE.

You may also like these