Vad är Revivogen?

revivogenRevivogen är en hårbehandling som har en del vetenskapliga studier som stöder effekterna – vilket är rätt unikt. Revivogen är en lokal DHT-hämmare.

Man har önskat att skapa en lösning som innehåller så många kända DHT-hämmande, antiandrogen ingredienser som möjligt. Man använder linolensyra (GLA), alfa linolensyra (ALA), och linolsyra som visat sig vara potenta kända hämmare av typ 1 och 2 former av 5-alfa reduktas och mycket effektiv i att minska nivåerna av dihydrotestosteron (DHT) , när de appliceras lokalt. Studier tyder vidare på att dessa fettsyror kan vara användbara vid behandling av manliga sjukdomar relaterade till dihydrotestosteron inklusive håravfall, akne, och överdriven kvinnligt kroppshår (hirsuitism).

Eftersom ingen betydande mängd absorberas i blodomloppet finns inga kända biverkningar till skillnad från behandlingar som tas i tablettform som Propecia. Revivogen är för män och kvinnor som föredrar att inte ta kemikalier som Propecia för att stoppahåravfall på grund av risken för biverkningar.