Om hårtransplantationsguiden.se

Sveriges ledande hårtransplantationsblogg

Syftet med hårtransplantationsguiden är att hjälpa människor som lider av håravfall och funderar på olika typer av behandlingar. Informationen på den här webbplatsen är tänkt att ge dig som överväger en hårtransplantation eller hårbehandling ett underlag för ditt beslut.

Vi ser ett stort behov att informera allmänheten om olika metoder, läkemedel och forskning som motverkar håravfall. Vi vill ge de som överväger en hårtransplantation objektiv information som inte kommer direkt från hårklinikerna. Vår ambition är att etablera bloggen som den ledande opartiska auktoriteten inom hårrestaurering och förbättra livskvaliteten för personer som lider av håravfall.

Våra kontaktuppgifter

Redaktör: Daniel Larsson
Expandtalk AB
Sandfjärdsgatan 42: 8tr
120 56 Stockholm
daniel@expandtalk.se
Tel. 08-645 56 89

Du kan också kontakta oss på Twitter:
Officiellt konto hårtransplantationsguiden – @hairtourism
Företags konto — @Expandtalk
Daniel Larsson — @Larssondaniel

Vi administrerar även en grupp på Linkedin med över 200 hårtransplantationsläkare över hela världen så vi känner väl till den tekniska utvecklingen inom hårtransplantationer.

Ifall du har gjort en hårtransplantation och beskriva din upplevelse är du välkommen att ta kontakt med oss – vi betalar ingenting för blogginlägg eftersom den här bloggen drivs på en småländsk budget!

Samarbeten med hårspecialister och hårkliniker

Under 2012 samarbetade vi med New Hair Clinic och jag har tidigare varit marknadschef på Ilter Clinic. Vi anser att bägge dessa svenska kliniker är seriösa. Från oktober 2014 har vi inlett ett samarbete med Hairistanbul som är en resebyrå som ordnar hårtransplantationsresor till Istanbul. Hairistanbul har kvalitetssäkrat de kliniker som de anlitar. Vi samarbetar även med Akacia Medical som vi anser vara seriösa.

De hårkliniker som vi besökt är

  • Akacia Medical
  • New Hair Clinic
  • Ilter Clinic
  • Medica Klinik (bytt ledning efter det att jag besökte dem)
  • Medikemos hair transplantation i Bryssel, Belgien
  • HDC på Cypern har vi fått en patientberättelse från en läkare som vi publicerat, observera att den läkaren som gjorde operationen sedan dess har startat en egen klinik.

Vi hoppas att på sikt kunna intervjua flera utländska kliniker och kirurger på sikt.  Om du har idéer hur hårtransplantationsguiden kan utvecklas eller om du känner till någon klinik vi borde titta på så skicka oss gärna ett mail eller ring oss.

danielsmallAnsvarig utgivare för hårtransplantationsguiden.se

Ansvarig utgivare för hårtransplantationsguiden är Daniel Larsson. Han är hårspecialist och har arbetat inom hårtransplantationsbranschen i nästan tio år och har även deltagit i ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) Scientific Meeting i Boston. Han beskriver sin fascination för hårtransplantationer på följande sätt:

Jag tycker att hårbranschen är ett intressant område som jag nördat in mig på och jag håller mig á jour med vilka lösningar som finns. Jag har besökt ISHRS och lyssnat på väldigt många som har gjort en HT. Jag vet hur du kan skilja en bra hårtransplantation från en dålig och jag är lyhörd för det som händer i branschen på olika hårforum och socialmedia och vår linkedin grupp med FUE hårspecialister och dermatologer som finns representerade över hela världen.

Daniel Larsson

Lämna ett svar