Nordic Hair är det flera som vänder sig till och företaget verkar vara fokuserat på PRP-behandlingar och lasermetoder (som är en tveksam metod). En del som besökt företaget beskriver dem som inte så säljiga som många andra kliniker utan seriösa och de svarar på frågor på ett bra sätt.

Tyvärr vet jag väldigt lite om dem förrutom hemsidan där de skriver att de är aktiva i Göteborg och Stockholm och har ”pop-up kliniker” i Borås, Sandviken och Karlstad. Dessa salonger verkar främst vara frisörsalonger och skönhetssalonger. Jag hittar inte heller någon ekonomisk information på allabolag men när jag söker på telefonnumret på hitta.se så använder de samma adress som PRP kliniken Sverige AB som har Olivia och Margaretha Stolt i Styrelsen. Han som håller i konsultationerna på Nordic Hair heter Mats Stolt och har en master i organisk kemi och specialiserad på farmakologi.

Företaget PRP-kliniken registrerades 2014 och omsatte 8,4 miljoner 2017.  Det fanns ett företag som hette Nordic Hair som har gått i konkurs en gång så jag gissar på att man använder båda företagsnamnen i sin marknadsföring.

Läser man på PRP klinikens hemsida så skriver de att de utfört 2500 PRP-behandlingar. När kunder har vänt sig till dem säger de att de har genomfört hundratals hårtransplantationer.
Priset för en hårtransplantation  vid 2018 konsultation var 49000 kronor för 2500 grafts och då ingick 3 stycken PRP-behandlingar. Men kliniken rekommenderar framförallt PRP-behandling.

Dagarna efter behandlingen säger de att man inte ska tvätta håret på 3 dagar. Den 4:e dagen skölja med vatten och parfymfri schampoo. Sårskorpan enligt kliniken går bort efter 7 dagar. De rekommenderar ingen träning på 2 veckor och att undvika tobak och rökning. Vid konsultation garanterar de 95% återväxt och de har uppföljning under ett år. De garanterar kundnöjdhet utifrån kundends individuella förutsättningar.