lördag, juni 25

Telefon: 08-645 56 89 kvällstid mellan 19.30-21.00

Dr Jerry Coole

0

Dr Cooley rankas som en av världens främsta kirurger inom hårtransplantationer och han har sin klinik i Charlotte, North Carolina. Dr Coole har utbildats inom dermatologisk kirurgi och hår transplantationer. Under sina studier utförde han labbforskning kring ”kloning” av hårsäcksceller med cellkultur.

Hair Center fokuserar främst på hårtransplantation samtidigt som den erbjuder allmän och kosmetisk dermatologi. Dr Cooley lovar naturliga resultat och har ofta en personlig relation med varje patient.

https://haircenter.com

Dela i socialmedia.

Har du frågor om hårtransplantationer?

Jag heter Daniel Larsson och har arbetat med hårtransplantationer i drygt 5 år bla som marknadschef på en av de största hårklinikerna i Sverige och som oberoende konsult. Min ambition är att hårtransplantationsguiden.se ska vara Sveriges ledande hårsajt om hårtransplantationer. Jag har besökt ISHRS hårtransplantationskonferens och fördjupat mig på frågor om håravfall som är angelägen information för väldigt många. På Linkedin är jag administratör kring en grupp med över 200 läkare som jobbar med FUE.

Comments are closed.