kliniker

Ilter Clinic hårtransplantation

Ilter Clinic drivs av Demir Ilter som ursprungligen kommer från Turkiet men har jobbat som hjärtkirurg. Dr Ilter sadlade om och började jobba med hårtransplantationer sedan 2003 och är helt specialiserad på FUE behandlingar som han är mycket engagerad kring. Kliniken marknadsför sin metod som de kallar FUE IM dvs FUE Ilter Metoden.

Processer

Bland opererade personer finns Göran som också har sin egna blogg och som har gjort 3 stycken FUE operationer hos Ilter.

Ilter brukar sällan göra operation utan att patienten rakar sig och patienten kan åka hem samma dag som hen opereras. Under operation på övervåningen ser man på video och det är pauser för återhämtning. Dag 1 och dag 2 ska man ta det lugnt och dag 3 skölja håret med special schampoo. Dag 10 är sårskorporna borta. Garanterad återväxt som man pratar om vid konsultation är 80% men kan varierar från person till person. De har regelbunden uppföljning av patienten.

Om kliniken

Ilter Clinic omsatte 5,6 miljoner kronor 2019 och de brukar oftast utföra max en operation per dag.
Deras konsulter gör även sporadiska konsultationer i Göteborg. Deras minsta operation tar de 30 000 kronor för och de har ett stort prisspann för 1200-1600 FUE som kostar 42 000 kronor och 1700-2200 FUE kostar 52 000 kronor. Det går att förhandla om priset om du accepterar att du är med i deras undersökningar dvs att fotografier används för marknadsföring.

De gör inte PRP-behandling. Kliniken har 5 anställda och drivs från en fashionabel villa som erbjuder anonymitet i Djursholm. Om du ska ta dig dit så kan du åka Roslagsbanan och gå av vid Näsby Park. Konsultationerna tar ungefär 30 minuter.

IlterClinic
tel 08-7560055
Djursholmsvägen 14
183 56 Täby

About the Author

daniel larsson

Jag heter Daniel Larsson och har arbetat med hårtransplantationer i drygt 5 år bla som marknadschef på en av de största hårklinikerna i Sverige och som oberoende konsult. Min ambition är att hårtransplantationsguiden.se ska vara Sveriges ledande hårsajt om hårtransplantationer. Jag har besökt ISHRS hårtransplantationskonferens och fördjupat mig på frågor om håravfall som är angelägen information för väldigt många. På Linkedin är jag administratör kring en grupp med över 200 läkare som jobbar med FUE.

You may also like these