Foto leende läkare

Hårtransplantation pris

Om du letar efter en permanent lösning på ditt håravfall kanske du funderar på en hårtransplantation. Priset för en hårtransplantation beror till stor del på vilket land du väljer och vilken kirurg.

Idag är det möjligt genom FUE-metoden att få ett naturligt utseende tack vare teknikutvecklingen. De flesta kirurger i Sverige transplanterar friska hårsäckar några i taget. Detta eliminerar det onaturliga dockliknande håret som patienterna såg ut på 70-talet och 80-talet.

Resultaten beror till stor del på kirurgen du väljer. Du vill välja en läkare som förstår orsakerna till håravfallet och utför hårtransplantationer regelbundet.

Vad kostar en hårtransplantation i Sverige?

Se följande priser för hårtransplantation i Sverige. Oftast är konsultationem kostnadsfri. Boka direkt på vår webbplats om du är intresserad att veta mer!

[easy-pricing-table id=”4992″]

Priser för hårtransplantion i Istanbul

Kostnaderna för en hårtransplantation i Istanbul är lägre men samtidigt som patient är det jobbigare att ta sig hem efter en operation. Många väljer att stanna under flera dagar och tillbringa semestern i Turkiet.

Antal hårsäckarPris Istanbul
1 50033 000 SEK
2 00039 000 SEK
2 50045 000 SEK
3 000 49 000 SEK
3 50055 000 SEK

PRP-behandling i Sverige

PRP-behandlingar är inte lika tillförlitligt som hårtransplantationer men många har gjort den typen av behandling.

Antal behandlngar Pris
1 behandling – ”testa på”2500  SEK
3 behandlingar8000 SEK
6 behandlingar16 000 SEK

Läs mer om PRP-behandlingar.


About the Author

daniel larsson

Jag heter Daniel Larsson och har arbetat med hårtransplantationer i drygt 5 år bla som marknadschef på en av de största hårklinikerna i Sverige och som oberoende konsult. Min ambition är att hårtransplantationsguiden.se ska vara Sveriges ledande hårsajt om hårtransplantationer. Jag har besökt ISHRS hårtransplantationskonferens och fördjupat mig på frågor om håravfall som är angelägen information för väldigt många. På Linkedin är jag administratör kring en grupp med över 200 läkare som jobbar med FUE.

You may also like these