lördag, juni 25

Telefon: 08-645 56 89 kvällstid mellan 19.30-21.00

Hairistanbul

Hairistanbul

Hairistanbul är ett svenskt företag som drivs av Halim Yesilmen.

Så här beskriver han sin verksamhet

Innan jag kom till Sverige bodde jag i Istanbul och jag hade även lägenhet och familj där. Under 2010 åkte jag till Istanbul för att göra en hårtransplantation, eftersom det var jättedyrt i Sverige att göra motsvarande ingrepp. Min bror besökte flera sjukhus och hittade ett som han rekomenderade. Jag var nojd med resultatet som var ett otroligt naturligt resultat och dessutom mycket ekonomiskt jämfört med Sverige.

När jag kom till Sverige ville två vänner till mig också utföra hårtransplantationer i Istanbul. De var besvikna att åka till Turkiet eftersom det fanns över 100 hårtransplantationskliniker att välja mellan i istanbul och de visste inte vilka som var bra. Dessutom var det krångligt med flygbiljetter, hotell och transporter inom staden. Det är jobbigt för den som inte känner till megastaden Istanbul att ta sig runt eftersom staden har mer än 17 miljoner invånare.

Jag beslöt att åka med flera av dem och vi besökte sjukhus och passade på att se på sevärdheter. Vi hittade lösningar och kollade upp kliniker. Under 3 års tid spred sig ryktet och det blev fler och fler som jag hjälpte. Under den här tiden fick vi kännedom om flera kliniker i istanbul och erferanhet vilka som är seriösa och vilka som vi definitivt inte kan rekommendera. Jag fick ryktesvägen förslag av vänner att hjälpa flera som behövde hårtransplantation eftersom det är extremt dyrt att göra motsvarnande ingrepp i Sverige. Min erfarenhet är att en hårtransplantation i Istanbul från en erfaren klinik ger ett bättre resultat eftersom klinikerna gör väldigt många operationer – dessutom till ett betydligt lägre pris.

Eftersom det finns 100 kliniker vet jag vilka som har bäst resultat, hotel, flygbolag och jag har även reseförsäkringar med Swedbank. Våra kunder har möjlighet att ångra sig innan operation om de inte vill utföra ingreppet (då betalar de bara flygbiljet med hotel). Sjukhuset som vi jobbar med bästa i istanbul har 15 år erfarenhet med hår operationer med personalen har över 10000 kunder över hela världen med legitimerad läkarna och rutiner för att få ett bra resultat.