Hair Istanbul

Varför är priset på en FUE-operation betydligt lägre än i Sverige

Observera prisnivån per graft (dvs hårsäck) ligger mellan 9.75 kronor för upp till 3000 hårsäckar. Det fasta priset för en stor FUE operation på 3000 hårsäcksgrupper blir 29 200 kronor inklusive resa och hotell. Gör du ett ännu större ingrepp kan du få ner priset till 7,37 per hårsäck. Det innebär att priset blir en bråkdel av priset om du gör motsvarande operation i Sverige eftersom priset ofta sätts per graft. När du frågar om priset ska du alltid se till att alltid få veta hur många hårsäckar som kommer att transplanteras och vad det kommer kosta som ett fast pris. Självklar är det inte bara priset som avgör vilken klinik du ska välja utan även klinikens resultat.

Större FUE ingrepp på mer än 2000 hsg (hårsäcksgrupper)

Anledningen att de kan utföra väldigt större FUE ingrepp i Turkiet är att de använder 2 operationsteam som jobbar på en person. Personerna är erfarna och från hela Europa och Asien kommer patienter. Eftersom de har utfört väldigt många operationer så är de bekväma med resultatet av sina ingrepp. Det är inte ovanligt att mindre kliniker skräms med att det kan innebära risker sk ”shock lose” ifall man gör större operationer eftersom de vill minimera riskerna med uteblivet resultat. Om så är fallet fråga vilken forskning och vilka vetenskapliga publikationer de hänvisar till. Kanske är sanningen att man helt enkelt själva har dåliga resultat och därför vill sälja på dig en mindre operation som du måste komplettera efter något år.

Naturligt resultat

Fotografiet visar en man som har gjort en hårtransplantation med HairIstanbul. Bilden visar resultatet efter 4 månader och som man kan se har de följt virvelns naturliga rörelse när de transplanterat håret. Observera slutresultatet kommer bli ännu bättre eftersom man först kan se det efter 12 månader.

Om du vill se fotogalleri från Hairistanbul läs mer här.

Bild på hjässan från en man om gjort hårtransplantation i Turkiet med Hairistanbul

Du är inte själv på den här resan

Halim följer med dig på resan och ser till att allting sker smidigt.

halim
Foto: Halim på HairIstanbul

Transplantationerna utförs på sjukhus med legitimerad personal och med på resan har du en svensk talande personal från Hairistanbul som är en svensk resebyrå som är specialiserad på hårtransplantationsresor. De dokumenterar även resan och hjälper dig med kontakten med sjukhuset. För dig innebär det högre trygghet och att de kommer göra det yttersta för att du ska få ett bra resultat och upplevelse från din hårtransplantation.

Om kliniken – en av de första i Europa som utförde FUE

Hairistanbuls koncept är att bara jobba med de bästa klinikerna och du som patient har alltid ångerrätt på platsen efter att du pratat med läkaren. Det är en av Istanbuls mest erfarna FUE kliniker och de har internationella patienter.

Prof.Dr. Nazim Durak

Professor Dr. Nazim Durak tillhör de främsta kirurgerna i Turkiet och en läkare som Hairistanbul jobbar med.

 

 

 

 

 

hårtransplantation priser

Hud specielt Dr. Sibel Colak   skönhet och hårtransplantation specialist: Perihan Musaoglu.

Hud specialisten Dr. Sibel Colak
Plastik och hårtransplantation specialist: Perihan Musaoglu.

About the Author

daniel larsson

Jag heter Daniel Larsson och har arbetat med hårtransplantationer i drygt 5 år bla som marknadschef på en av de största hårklinikerna i Sverige och som oberoende konsult. Min ambition är att hårtransplantationsguiden.se ska vara Sveriges ledande hårsajt om hårtransplantationer. Jag har besökt ISHRS hårtransplantationskonferens och fördjupat mig på frågor om håravfall som är angelägen information för väldigt många. På Linkedin är jag administratör kring en grupp med över 200 läkare som jobbar med FUE.

You may also like these