lördag, april 10

Telefon: 08-645 56 89 kvällstid mellan 19.30-21.00

Frisyrer vid håravfall

0

Att skaffa en bra frisyr om du har tunnt hår eller håravfall kan vara svårt. Börja med att ta reda på varför du har tappat hår och uppsök en hårklinik om du vill komma till roten med problemet. Ofta är håravfall ärftligt och det finns lösningar att få tillbaka sitt hår.

Den allmäna regeln är att hålla håret kort vilket gör att det ser ut att vara mer hår. Många män väljer att raka av sig håret eller dölja håret med peruk, toupé eller keps. Andra populära hårfrisyrer är Ceasar cut där man kammar frisyren framåt och buzz cut.

Du kan också kompensera genom att skaffa skägg och ansiktshår.

Men det finns långsiktiga lösningar för dig som vill skaffa dig en skaplig frisyr och det är att börja göra en hårtransplantation och få tillbaka ditt hår där du behöver det. En person som har vikar kan fylla ut dessa eller sänka sitt hårfäste eller om du är kal på hjässan.

Det finns också mediciner av olika slag som Propecia och Rogain.

Dela i socialmedia.

Har du frågor om hårtransplantationer?

Jag heter Daniel Larsson och har arbetat med hårtransplantationer i drygt 5 år bla som marknadschef på en av de största hårklinikerna i Sverige och som oberoende konsult. Min ambition är att hårtransplantationsguiden.se ska vara Sveriges ledande hårsajt om hårtransplantationer. Jag har besökt ISHRS hårtransplantationskonferens och fördjupat mig på frågor om håravfall som är angelägen information för väldigt många. På Linkedin är jag administratör kring en grupp med över 200 läkare som jobbar med FUE.

Comments are closed.