lördag, april 10

Telefon: 08-645 56 89 kvällstid mellan 19.30-21.00

Få tillbaka håret

0

Vad är det bästa sättet att få håret tillbaka?
Det säkraste sättet att få tillbaka håret är genom en hårtransplantation. En hårtransplantation tar några timmar att göra och innebär att kirurgen placerar hårsäckar där de bäst behövs. Resultatet för ditt hår är att det är naturligt och metoden är smärtfri. Du kan tex få tillbaka håret i flikarna, på hjässan eller sänka din hårlinje.

Få håret tillbaka utan operation
Det finns en del alternativa metoder som inte är operation som lasterbehandling och PRP-behandling – däremot är resultatet tveksamt.

Det finns även en del mediciner som ger olika resultat för dig som önskar få tillbaka håret. De mediciner som är godkända av amerikanska läkemedelsverket är framförallt Rogaine och Propecia.

Dela i socialmedia.

Har du frågor om hårtransplantationer?

Jag heter Daniel Larsson och har arbetat med hårtransplantationer i drygt 5 år bla som marknadschef på en av de största hårklinikerna i Sverige och som oberoende konsult. Min ambition är att hårtransplantationsguiden.se ska vara Sveriges ledande hårsajt om hårtransplantationer. Jag har besökt ISHRS hårtransplantationskonferens och fördjupat mig på frågor om håravfall som är angelägen information för väldigt många. På Linkedin är jag administratör kring en grupp med över 200 läkare som jobbar med FUE.

Comments are closed.