lördag, juni 25

Telefon: 08-645 56 89 kvällstid mellan 19.30-21.00

Dr Scott Boden

0

Dr Scott Boden tillhör en av de främsta hårtransplantationsklinikerna i USA. Kliniken ligger i Wethersfield, Connecticut.

Dr Boden är känd för sin noggranna uppmärksamhet på detaljer och sitt estetiska omdöme. Han sitter med i American Board of Hair Restoration Surgery. Hans praktik, Hair Restoration Center of Connecticut erbjuder kirurgiska och icke-kirurgiska alternativ för män och kvinnor som lider av håravfall. FUE, FUT och ARTAS erbjuds, liksom hårtransplantationer reparationer, hårrestaurering av ögonbryn, hårtransplantationer av transpersoner och skäggtransplantationer.

Dela i socialmedia.

Har du frågor om hårtransplantationer?

Jag heter Daniel Larsson och har arbetat med hårtransplantationer i drygt 5 år bla som marknadschef på en av de största hårklinikerna i Sverige och som oberoende konsult. Min ambition är att hårtransplantationsguiden.se ska vara Sveriges ledande hårsajt om hårtransplantationer. Jag har besökt ISHRS hårtransplantationskonferens och fördjupat mig på frågor om håravfall som är angelägen information för väldigt många. På Linkedin är jag administratör kring en grupp med över 200 läkare som jobbar med FUE.

Comments are closed.