kliniker

Dr Ken Anderson

Dr Anderson på Anderson Center for Hair i Atlanta, Georgia (USA) anses vara en av världens bästa kirurger på hårtransplantationer. Han är certifierad på ansiktsplastikkirurg och har sedan 2003 ägnat sin karriär åt behandling av manligt och kvinnligt håravfall.

Dr Anderson har gått forskarutbildning i ansiktsplastik och rekonstruktiv kirurgi. Anderson Center for Hair var en av de första klinikerna som erbjöd patienter ARTAS Robotic Hair Transplant system, en metod som extraherar enskilda hårsäckar en i taget med en liten punch. Tekniken eliminerar behovet av skalpell och suturer. Dr Anderson är medlem i IAHRS.

https://www.atlantahairsurgeon.com/

About the Author

daniel larsson

Jag heter Daniel Larsson och har arbetat med hårtransplantationer i drygt 5 år bla som marknadschef på en av de största hårklinikerna i Sverige och som oberoende konsult. Min ambition är att hårtransplantationsguiden.se ska vara Sveriges ledande hårsajt om hårtransplantationer. Jag har besökt ISHRS hårtransplantationskonferens och fördjupat mig på frågor om håravfall som är angelägen information för väldigt många. På Linkedin är jag administratör kring en grupp med över 200 läkare som jobbar med FUE.

You may also like these