kliniker

Dr John Cole

Dr John Cole som har kliniker spridda i USA i staterna Atlanta, Georgia och Florida (Miami). Dr Cole har lång erfarenhet och uteslutande ägnat sitt yrkesliv åt hårtransplantationkirurgi sedan 1990. Han var en av de första 30 läkare att sitta med i american board of hair restoration surgery. Hans klinik är specialiserat sig på FUE hår transplantation och tjänster inkluderar metoder som hårtransplantation reparationer av hår, stamcells behandlingar, hårbotten mikropigmentering och kroppshår transplantation.

Dr Cole är ordförande i International Society of Hair Restoration Surgery och har uppfunnit ett antal instrument som förbättrar effektiviteten och kring hårrestaureringkirurgin.

About the Author

daniel larsson

Jag heter Daniel Larsson och har arbetat med hårtransplantationer i drygt 5 år bla som marknadschef på en av de största hårklinikerna i Sverige och som oberoende konsult. Min ambition är att hårtransplantationsguiden.se ska vara Sveriges ledande hårsajt om hårtransplantationer. Jag har besökt ISHRS hårtransplantationskonferens och fördjupat mig på frågor om håravfall som är angelägen information för väldigt många. På Linkedin är jag administratör kring en grupp med över 200 läkare som jobbar med FUE.

You may also like these