kliniker

Dr Christian Bisanga

Dr Bisanga är en toppkirurg som har sin verksamhet i Bryssel Belgien. Han har doktorsexamen i kirurgi och obstetrik i Belgien och fortsatte sin utbildning inom hårtransplantationer i USA.

När han återvände till Europa var han med och grundade BHR Clinic, som fokuserar på FUE-hårtransplantationer. Läkaren är aktivt involverad i studier och forskning inom branschen och har banat väg för sina egna metoder och protokoll för transplantatextraktion. Han utbildar nya läkare i kirurgi med FUE teknik och etablerade en annan europeisk klinik före BHR.

Dr Bisanga är erkänd som en av de främsta hårtransplantationskirurgerna i världen, är han känd för sitt arbete med att reparera några av de svåraste fallen med absolut högsta standard. Dr Bisanga är också erkänd för att ha utfört en av de största FUT i Europa, med 6000 grafts. Kliniken har marknadsförts rätt aggresivt på svenska och internationella forum.

Han är IAHRS ledamot.

About the Author

daniel larsson

Jag heter Daniel Larsson och har arbetat med hårtransplantationer i drygt 5 år bla som marknadschef på en av de största hårklinikerna i Sverige och som oberoende konsult. Min ambition är att hårtransplantationsguiden.se ska vara Sveriges ledande hårsajt om hårtransplantationer. Jag har besökt ISHRS hårtransplantationskonferens och fördjupat mig på frågor om håravfall som är angelägen information för väldigt många. På Linkedin är jag administratör kring en grupp med över 200 läkare som jobbar med FUE.

You may also like these