kliniker

Dr Alan Bauman

Dr Alan Bauman i Boca Raton, Florida (USA) räknas som en av de främsta hårtransplantationskirurgerna. Kliniken grundades 1997 och erbjuder allt från ögonfranstransplantation till avancerade FUE-hårtransplantationskirurgi för både män och kvinnor.

Kliniken har en mängd skräddarsydda medicinska håravfall behandlingar som

  • compound minoxidil Formula 82M
  • Finasterid
  • PRP med ECM
  • PDOgro

Kliniken har en trichologi salong för optimal hårbotten hälsa. Kliniken kallsi i branschen för ”The Hair Hospital” som behandlat över 20 000 patienter och utfört mer än 8 000 hårtransplantationer.

Kliniken har fått mycket uppmärksamhet i media och social medai. Forbes skrev om kliniken under rubriken ”10 verkställande direktörer som förändrat hälsovården i Amerika”.

https://www.baumanmedical.com

About the Author

daniel larsson

Jag heter Daniel Larsson och har arbetat med hårtransplantationer i drygt 5 år bla som marknadschef på en av de största hårklinikerna i Sverige och som oberoende konsult. Min ambition är att hårtransplantationsguiden.se ska vara Sveriges ledande hårsajt om hårtransplantationer. Jag har besökt ISHRS hårtransplantationskonferens och fördjupat mig på frågor om håravfall som är angelägen information för väldigt många. På Linkedin är jag administratör kring en grupp med över 200 läkare som jobbar med FUE.

You may also like these