discovery channel

Discovery Channel dokumentär hårtransplantation

Den här videon har nog några år på nacken vilket syns på verktygen som används vid ingreppet men den handlar om hårtransplantationer. I fimen får man följa en patient hos Bernstein Medical i USA.

http://www.youtube.com/watch?v=-SX10odH5Gs

About the Author

daniel larsson

Jag heter Daniel Larsson och har arbetat med hårtransplantationer i drygt 5 år bla som marknadschef på en av de största hårklinikerna i Sverige och som oberoende konsult. Min ambition är att hårtransplantationsguiden.se ska vara Sveriges ledande hårsajt om hårtransplantationer. Jag har besökt ISHRS hårtransplantationskonferens och fördjupat mig på frågor om håravfall som är angelägen information för väldigt många. På Linkedin är jag administratör kring en grupp med över 200 läkare som jobbar med FUE.

You may also like these