Concealer för att dölja håravfallet

Häromdagen testade jag Dermatch som är ett alternativ till fiber. Dermatch fungerar som en färg som man penslar på hårbotten och som faktiskt håller i flera dagar.

Det som gör att du ser tunnhårig ut är om man kan se hudområden. I det här fallet har jag en bild på mig själv utan smink. Ojdå jag var inte riktigt medveten att jag var så här tunnhårig på hjässan vilket jag i ärlighetens namn inte bryr mig speciellt mycket kring…

Förebild

Håravfall

Samma område efter vi penslade på Dermatch på huden.

Efterbild

Efter att jag använt en hårconcealer

Så här ser produkten ut och man väljer en färg som passar med sin egna hårfärg.

Hår concealers finns i olika färger

Fördelarna med Dermatch VS Toppik är att det räcker längre och det ”mjällar” inte heller av sig och mer bestående i duschen. Hela burken räcker i flera månader och det är alltså en billigare produkt på sikt än Toppik. Färgen försvinner när man duschar.

Du kan beställa Dermatch från Amazon

Jag har inte hittat någon förutom New Hair Clinic som säljer Dermatch men du kan beställa produkten direkt från Amazon och den finns i olika färger beroende på din egna hårfärg.

Beställ Dermmatch från Amazon

About the Author

daniel larsson

Jag heter Daniel Larsson och har arbetat med hårtransplantationer i drygt 5 år bla som marknadschef på en av de största hårklinikerna i Sverige och som oberoende konsult. Min ambition är att hårtransplantationsguiden.se ska vara Sveriges ledande hårsajt om hårtransplantationer. Jag har besökt ISHRS hårtransplantationskonferens och fördjupat mig på frågor om håravfall som är angelägen information för väldigt många. På Linkedin är jag administratör kring en grupp med över 200 läkare som jobbar med FUE.

You may also like these