kliniker

Asmed kliniken Dr Koray Erdogan

ASMED
Kirurgisk Vårdcentral
Dr Koray Erdogan

ASMED kliniken är specialiserad på manuell FUE transplantioner där de tar ut follikulära enheter från patientens givarområde och placerar dessa där det saknas hår. Dr Koray Erdogan är överläkare på ASMED och är  känd som expert inom  FUE Hårtransplantation.

Han har varit verksam som hårkirurg sedan 2020 han började utföra FUE under 2004 genom att kombinera både FUT + FUE tekniker. Han utför för närvarande endast FUE på ASMED Medical Center i Istanbul, med hjälp av fyra andra läkare och 20 sjuksköterskor.

Dr Koray deltar ofta som medlem och föreläsare i internationella konferenser. Hårtransplantationsguiden har själva inte besökt kliniken men vet att kliniken räknas som en seriös klinik.

Prislista – de medicinska tjänster som de erbjuder

 • FUE operationer pris 2.5 Euro/graft
 • Kirurgi paket (0bligatoriskt) 240 Euro ATP – Hypothermosol transplantat lösning, ATP Spray, Hairixin schampo, Hairixin antibiotika lotion, medicinsk ispåse, speciellt mössa, kudde, låg nivå
 • Laserterapi.
 • PRP (Platelet Rich Plasma, tillval): 300 Euro
  Koncentrerad trombocyter och tillväxtfaktorer. PRP behandlingen används för att begränsa eventuella biverkningar efter operationen såsom rodnad, avfjällning, optimera tiden för återhämtning efter operationen.

Transporter och hotell i Turkiet

 • Överföringar av minibuss: 120 euro
  Överföringar mellan flygplatsen, kliniken och tillhörande hotell ”Radisson Blu”
 • Boende i Luxury Suite:
  120 euro / natt i enkelrum
  Boende i fem stjärnor associerade hotel ”Radisson Blu”:
  80 euro / natt i enkelrum
  95 euro / natt i dubbelrum

Före bilder

V2_SID

Före bilder

V2_collage3

About the Author

daniel larsson

Jag heter Daniel Larsson och har arbetat med hårtransplantationer i drygt 5 år bla som marknadschef på en av de största hårklinikerna i Sverige och som oberoende konsult. Min ambition är att hårtransplantationsguiden.se ska vara Sveriges ledande hårsajt om hårtransplantationer. Jag har besökt ISHRS hårtransplantationskonferens och fördjupat mig på frågor om håravfall som är angelägen information för väldigt många. På Linkedin är jag administratör kring en grupp med över 200 läkare som jobbar med FUE.

You may also like these