Akacia Medical är en hårtransplantationsklinik som ligger i anslutning till Vällingby Centrum i Stockholm. De finns i läkarhuset i Vällingby. Deras team tillhör ett av de mest erfarna och har tillsammans utfört mer än 8500 hårtransplantationer där merparten av operationerna har gjorts i Turkiet. Företaget har varit verksamma i Sverige sedan 2012.

Omsättningen har kontinuerligt ökat under de åren som de varit verksamma och de omsatte 8.8 miljoner kr 2018.

Idag utför de hårtransplantation med FUE  metoden likväl som PRP-ingrepp. De håller bra priser i relation till kvalitén och ger patienter prisgaranti. Att gå på konsultation är gratis och du får en offert med prisförslag som gäller för dig.

De rekommenderar att man är hemma 10 dagar efter hårtransplantationen och ej tränar på en månad dessutom ska man undvika bad och sol Patienten får lotion och specialschampoo. Dag 11 efter operationen ska alla sårskorpor vara borta.  Under konsultation har de sagt att de garanterar 80% återväxt och 96% återväxt med PRP. Deras garanti handlar om kundnöjdhet och uppföljning.

Akacia Medical är en av få kliniker i Sverige som utför mer avancerade FUE-behandlingar som skäggtransplantationer, DHI (där man transplanterar utan att raka patienter), PRP-behandlingar och BHT (kroppshår transplantationer).

Akacia Medical

Ångermannagatan 183 A
162 65 Vällingby
info@akaciamedical.com
www.akaciamedical.com
Telefon: 08-533 300 02
070-424 92 45